.

Gasspeis

Gasspeis.jpg

Med gasspeis får du både lun og god oppvarming og hygge. Du kan velge blant mange modeller - alt fra moderne til nostalgisk design. Du oppnår ikke bare peiskos, men varmer opp boligen på kalde dager. De fleste gasspeiser har mulighet for termostatstyring og kan stå på hele døgnet - så du behøver ikke slukke den når du forlater hjemmet eller om natten.

Gasspeisen produserer ikke aske, er lett å tenne og du slippper bæring og lagring av ved. Med gasspeis oppnår du hurtig ønsket temperatur i boligen. Peisen styres med fjernkontroll eller en av/på bryter. De fleste gasspeiser leveres med lukket forbrenning, og gir en effekt fra 2-10 kw avhengig av peismodell. Som regel er peismodellene uavhengige av nettstrøm.

Vannbåren varme

Med en gasskjele kan du varme opp vann til et vannbårent varmesystem og til forbruksvann. Med vannbåren varme i gulvet eller med radiatorer får du et behagelig inneklima, og støvet i rommene forbrennes ikke slik det gjør med elektriske panelovner. Dette er en stor fordel for astmatikere og mennesker med luftveisproblemer.

Gasskomfyr

Liker du smaksnytelse, godt selskap og gleden ved å tilberede et måltid med perfekt resultat? Da er ingenting som en gasskomfyr. Med en gasskomfyr oppnår du hurtig ønsket temperatur for mat-lagingen, og justering av temperatur skjer enkelt og raskt. Lacanche.jpg

Terrasseuttak for grill og terrassevarme

Med uttak for gassgrill og terrassevarmer slipper du å bytte gassflasker. Det er bare å koble slangen direkte i uttaket på veggen. Med en terrassevarmer forlenger du sommerkvelden og hele utesesongen.

Gassgrillen er enkel å bruke og blir fort varm. Det er enkelt å regulere varmen og når gass forbrennes tilføres fuktighet til kjøtt og bakeverk. I tillegg avgir gassgrillen ingen sot. Grillen blir fort kald etter den er avstengt, det er ingen fare for gnister og du kan trygt forlate grillen når den er skrudd av.